Нові подробиці та відео моменту моторошної ДТП під Львовом, де загинуло троє людей

04.09.2021 09:04   Джерело: society.comments.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

3 вересня неподалік міста Львова, в населеному пункті Рудки сталась кривава ДТП. Шофер великої вантажівки не зміг її зупинити і в’їхав в продуктову крамничку.  На місці відразу загинуло троє людей, дві неповнолітні мешканки містечка були травмовані. Відео з місця біди розмістив  в соціальних мережах представник львівської громади Ігор Зінкевич.

Наїзд на торгову точку був скоєний приблизно о пів на п’яту дня на вулиці Самбірській. Велике вантажне авто, не збавляючи швидкості, вискочило на тротуар, зім’яло електропору, а потім і торгову точку з людьми.

Працівники поліції працюють на місці аварії і виясняють її причини.

В Інтернеті опубліковано відео з камер спостереження, які зафіксували страшні миті наїзду.

Як допускають очевидці, 36-річний шофер фури не міг впоратись з керуванням. Ще одна версія, що у вантажного авто відказали гальма

За свідченням представника сайту "Варта 1", який виїхав на місце, троє збитих мешканців лежать на тротуарі, біля кабіни знайшли тіло шофера. Біля великої фури – тіла покупців, яких зім’яло під час наїзду.

На сайті Нацполіції Львівщини повідомили, що в цьому ДТП  травми отримало четверо пішоходів. Двоє з яких, 47-річні чоловік та такого ж віку жінка, померли  тут же. Двоє дівчаток, яким виповнилось 10 та 16 років, відправлені в лікарню. За їх життя борються лікарі.

Відразу після цієї кривавої аварії, як кажуть очевидці, львів’яни  перемістили злощасну фуру і діставали  з-під вантажівки травмованих та загиблих земляків.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: society.comments.ua