П'яний 35-річний львів'янин заявив про замінування власного будинку

21.09.2021 21:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Вранці вівторка, 21 вересня, п'яний 35-річний львів'янин повідомив поліцію про замінування будинку, у якому він живе, на вул. Зеленій. Поліцейські затримали псевдомінера в нього вдома.

Анонімне повідомлення надійшло о 05:30 ранку. Чоловік зателефонував на 102 і повідомив, що в п'ятиповерховому будинку закладена бомба, яка незабаром вибухне. Він назвав адресу – вул. Зелена, 107.

На місце виклику виїхали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та слідчі. З будинку евакуювали 115 мешканців. Правоохоронці обстежили будинок та прилеглу територію, жодної вибухівки вони не знайшли.

На місці поліцейські встановили, що про бомбу повідомив один з мешканців того ж будинку. Це був 35-річний львів'янин. До слова, чоловік був в нетверезому стані.

Псевдомінера затримали. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян йому загрожує від двох до шести років ув'язнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews