У Львові іспанець-нелегал кілька місяців жив в торговому центрі

27.09.2021 20:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

У Львові затримали іспанця-нелегала, який кілька місяців проживав на території торгово-розважального центру King Cross Leopolis. Чоловік переховувався від міграційної служби та правоохоронців.

Співробітники ГУ Державної міграційної служби в Закарпатській області прийняли рішення про примусове повернення іспанця в країну походження. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області в понеділок, 27 вересня.

"Однак зобов'язання про повернення він не виконав, зате переїхав із Закарпатської області до Львова. Тут він "оселився" в одному з торгово-розважальних центрів - спочатку на території паркінгу, а потім перебрався в приміщення", - розповіла прессекретар поліції Львівщини Світлана Добровольська.

Іноземця притягнули до адміністративної відповідальності відповідно до ч. 1 ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні та транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які винесли постанову про накладення на нього штрафу. Чоловіка помістили в Волинський ПТПІ для встановлення особи й подальшого примусового повернення в країну походження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews