Нові умови – нові карантинні обмеження: як житиме Львів з наступного тижня

17.10.2021 09:05   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Міська комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення про нові обмеження в умовах погіршення епідситуації у Львові.

Деталі повідомив міський голова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook, пише Четверта студія.

Відтак, нові правила набудуть чинності 18 жовтня і стосуватимуться усіх сфер життя Львова:

Освіта

Усі школярі йдуть на двотижневі канікули до 1 листопада. Також це стосується позашкілля та дозвілля.

Культура

Заборонено проводити масові заходи окрім тих, де організатори та учасники мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест, зроблений за 72 год до заходу. Театри, кінотеатри, музеї та галереї, філармонія, органний зал працюють лише для відвідувачів, які мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест. Кількість відвідувачів – не більше 50% від загальної кількості місць.

Музичні школи на двотижневих канікулах.

Народні доми, гуртки та секції – не працюють.

Бібліотеки працюють лише на видачу книг.

Торгівля

Промислові, продовольчі ринки і магазини, торгові центри, перукарні та салони краси: можуть працювати лише вакциновані працівники або з негативним ПЛР-тестом, а також із дотриманням маскового режиму та не більше 50% заповнення торгових площ.

Заклади громадського харчування

Режим роботи – до 23:00.

Працюють лише за умови 100% вакцинації або ПЛР-тестів у працівників при заповненні не більше 50%, до 4 людей за столиком.

Якщо за 2 тижні ситуація із захворюванням не стабілізується, то з 1 листопада заклади зможуть відвідувати лише вакциновані або з наявним ПЛР-тестом.

Спортзали

Можуть відвідувати лише вакциновані або з негативним ПЛР-тестом. Усі працівники повинні бути вакциновані. Заповненість – не більше 50%.

Готелі та хостели

Працюють лише за умови наявності у всіх працівників сертифікату про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту.

«Складні часи потребують оперативних і непростих рішень. Прошу уважно прочитати цей текст і зрозуміти його, без придумувань та перекручень. Із 18 жовтня Львів житиме за новими карантинними правилами. Бережіть себе та рідних», – додав мер Львова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews