Бондар: якщо «Руху» подобається стояти всією командою у своєму штрафному, то це їхнє право

Захисник «Шахтаря» Валерій Бондар поділився враженнями від матчу з «Рухом» (2:0) у рамках 15-го туру УПЛ.

24.11.2021 09:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Наступний матч «Шахтаря» запланований на завтра, 23-е листопада, о 12:45. Гра пройде в рамках групового етапу 5-го туру Ліги чемпіонів. Бондар заявив, що настрій у команди бойовий і вони налаштовані рішуче. Та ось букмекери не такі впевнені в перемозі української команди. Вікторія «Шахтаря» йде за 9.2 в букмекерській конторі Паріматч, перемога міланського «Інтера» пропонується за 1.3. Робити та переглядати ставки зручніше в додатку від БК, на порталі «Рейтинг Букмекерів» розповіли, де і як завантажити Паріматч на Android чи IOS.

За словами Бондаря, зустрічаючись із такими командами як «Рух», треба виходити та вирішувати гру ще в першому таймі. Як вважає захисник донецького клубу, його команда сама створили собі проблему, а вже наприкінці забила два м'ячі. 

Бондар розповів, що «Шахтар» завжди хоче перебуватиме на першому місці. Саме тому, футболіст вважає, що в поєдинках із «зручними» суперниками треба забивати ще у першому таймі — потім гра йтиме легше. На думку Валерія, матч з «Рухом» видався важким саме через те, що не вдалося забити у першій частині зустрічі.

На питання чому «Руху» вдалося показати себе міцним суперником, Бондар відповів, що сталося це через те, що «Шахтарю» не вдавалося забити. Захисник додав, що було важко, коли одинадцять людей перебували у власному штрафному майданчику, але, якщо, за словами Бондаря, львівській команді подобається грати в такий футбол, це їхнє право та їхня тактика. 

На думку підопічного Де Дзербі, таким командам треба забивати гол, і тоді їх може бути п'ять-шість за матч. 

Ключовим відрізком матчу для Бондаря був момент із першим забитим м'ячем. Адже після пропущеного голу «Рух» відкрився, і «Шахтар» одразу ж забив другий.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews