Патрульні врятували львів’янина, який повідомив про самогубство в соцмережі

12.01.2022 18:06   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Львівський Новинар

Вночі 11 січня львівські патрульні знайшли чоловіка, який в соцмережі повідомив про наміг здійснити самогубство, та надали йому домедичну допомогу. Про це йдеться у Facebook патрульної поліції Львівщини.

Бизько 04:00 год. у поліцію зателефонувала дівчина і повідомила, що її знайомий веде пряму трансляцію в соцмережі, де сказав, що не хоче жити та попрощався зі всіма.

Молодий чоловік відмовлявся сказати де він. Львів’янка надіслала правоохоонцям знімок з екрану трансляції, на якому патрульні впізнали парк, де б він мав перебувати. Коли поліцейські дісталися до місця з трансляції, там вже нікого не було.

Оглянувши прилеглі території, вони знайшли 21-річного львів’янина на вулиці Стуса. У нього була поранена рука, яку він хотів приховати від патрульних.

Поліцейські одразу надали йому домедичну допомогу та викликали швидку. Він пояснив, що зіштовхнувся із труднощами, які не може подолати самотужки. І був вдячний, що його таки знайшли. Молодого чоловіка шпиталізували до медичного закладу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал