Львівська область посилює карантин

26.01.2022 15:03   Джерело: meta.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняла рішення посилити карантинні обмеження у Львівській області.

Деталі

Через стрімкий ріст захворюваності в регіоні прийнято посилені карантинні обмеження, які будуть діяти з 26 січня до 5 лютого. 

- Тепер усі школи у Львівській області переводяться на дистанційне навчання (крім закладів профтехосвіти, дитячих садків та спеціальних закладів).

- В області також зачиняють розважальні заклади

- Забороняються планові госпіталізації у медзакладах, окрім випадків, коли існує значний ризик для життя або здоров’я людей.

- Громадський транспорт може здійснювати пасажирські перевезення із заповненістю не більше ніж 50%.

В облдержадміністрації також зазначають, що з 1 лютого можуть зробити карантинні обмеження ще жорсткішими, якщо ситуація із захворюваністю не покращиться.

Раніше у МОЗ розповіли, скільки залишилося в запасі вакцини проти Covid-19 в Україні. Віктор Ляшко повідомив, що попри нову хвилю коронавірусу не варто піддаватися паніці, адже в Україні на складах зберігається майже 12 млн доз вакцин від різних міжнародних виробників.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: meta.ua