У Краковці на заправці обікрали авто одесита – підозрюються місцеві мешканці

Під процесуальним керівництвом прокурорів Яворівської окружної прокуратури повідомлено про підозру трьом мешканцям Яворівщини за фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).

За даними слідства, у березні поточного року на одній із заправок смт. Краковець троє місцевих мешканців обікрали припаркований там автомобіль. Підозрювані відкрутили колеса, з підкапотного простору моторного відсіку демонтували акумуляторну батарею, а також розбили вікно та проникли в салон машини, звідки викрали водійське сидіння.

Суд обрав фігурантам запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. Прокурори оскаржують дані рішення в апеляційному порядку з метою зміни запобіжного заходу на більш суворий – тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Яворівського РВП ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури