Поїзд насмерть збив людину на Львівщині

27.10.2022 21:03   Джерело: portal.lviv
Опубліковано : Львівський Новинар

На перегонi Львiв – Мостиська потяг насмерть збив 52-рiчного чоловiка. Про це Львiвському порталу повiдомили у вiддiлi комунiкацiї Нацполiцiї Львiвщини.

Фатальний випадок на залiзницi стався вдосвiта 26 жовтня. Орiєнтовно о 05:30 год. на колiї однiєї зi станцiй залiзничного перегону Львiв – Мостиська виявили мертвого чоловiка.

Як встановили правоохоронцi, потерпiлим виявився 52-рiчний мiсцевий мешканець. За версiєю слiдства, вiн впав iз перону на колiю, де на нього наїхав поїзд.

За цим фактом вiдкрито кримiнальне провадження за ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатацiї залiзничного, водного чи повiтряного транспорту) ККУ. Санкцiя статтi передбачає покарання – вiд п’яти до десяти рокiв тюрми.

Мешканцiв Львiвщини закликають дотримуватись правил поведiнки на залiзницi:

  • не можна стояти близько до краю платформи при наближеннi потяга;
  • переходити колiю дозволено лише у спецiально вiдведених мiсцях, користуючись пiшохiдними мостами та тунелями. Якщо їх немає, слiд скористатись спецiально обладнаними настилами або переходити лише в тих мiсцях, де є вказiвники. При цьому необхiдно пересвiдчитись, що до переходу не наближається потяг;
  • заборонено пролазити пiд вагонами;
  • категорично забороненi будь-якi iгри на залiзничнiй колiї;
  • категорично заборонено залазити на вагони, локомотиви – це може призвести до ураження електрострумом;
  • заборонено залишати дiтей без нагляду на посадкових платформах.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: portal.lviv