П’яний водій-утікач у Львові врізався в авто, а потім – у дерево

14.11.2022 08:28   Джерело: portal.lviv
Опубліковано : Львівський Новинар

Нетверезий водiй, втiкаючи вiд полiцейських, протаранив авто, а потiм врiзався у дерево на територiї школи. Про це Львiвському порталу повiдомили у патрульнiй полiцiї Львiвщини.

Випадок стався у нiч на суботу, 12 листопада. Близько пiвночi на вул. Чигиринськiй правоохоронцi помiтили автомобiль Nissan, який Порушив правила дорожнього руху. На вимогу iнспекторiв водiй не зупинився, а рiзко звернув у двори.

Бiля одного з будинкiв на вул. Чигиринськiй вiн врiзався в Subaru, пiсля чого поїхав у напрямку вул. Iвана Мазепи. Там водiй-утiкач знiс огорожу школи та в’їхав у дерево.

З’ясувалось, що за кермом Nissan’а перебував нетверезий 38-рiчний львiв’янин. У нього виявили ознаки алкосп’янiння. Втiм вiд перевiрки чоловiк вiдмовився.

На порушника склали п’ять протоколiв: два за ст.124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст.122-4 (залишення мiсця дорожньо-транспортної пригоди), за ч.1 ст.122-2 (невиконання вимог полiцейського про зупинку) та за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в станi сп’янiння) КУпАП.

Згодом адмiнматерiали скерують до суду, який i обиратиме покарання горе-водiю.

Додамо, загалом цiєї ночi на Львiвщинi спiймали 12 п’яних водiїв.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: portal.lviv