У Львові відкрилася нова артінсталяція

06.12.2022 16:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

З нагоди Дня Збройних сил України у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького відкривається інсталяція Влодка Кауфмана «НАБАТ».

Створена конструкція передбачає нанизування найрізноманітніших дзвонів відповідно до кількості днів повномасштабного вторгнення. Щодня до звучання об'єкта додаватиметься новий звук, і кожен та кожна можуть принести свій «дзвін» – гільзу, металевий кухлик чи будь-що інше – щоб їхній звук нагадував про кожен черговий день війни усім нам, - пише пресслужба ЛМР.

Наповнення «НАБАТу» триватиме аж до перемоги: регулярно Влодко Кауфман збиратиме усіх у Львівському скансені, аби разом вдарити у набат і разом помовчати за загиблими, вшанувати їхню пам’ять, поділитися надією з ближніми.

Приєднатися до створення «НАБАТу» можуть усі: дзвони та усе, що може ними стати, запрошують приносити у «Дзиґу» (вул. Вірменська, 35).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews