У Львові «замінували» усі школи, вокзал та відділення поліції

27.12.2022 13:03   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

26 грудня надійшли повідомлення про замінування шкіл, головного вокзалу та відділення Нацполіції Львівщини.

Як розповіли у пресслужбі Львівської ОВА, вчора, 26 грудня, до поліції надійшли численні повідомлення про буцімто замінування ГУ Нацполіції у Львівській області, головного залізничного вокзалу та всіх шкіл Львова.  

Зокрема, о 08:35 год повідомлення стосувались вокзалу та відділення поліції. З вокзалу правоохоронці евакуювали 150 відвідувачів та 50 працівників, вибухонебезпечних предметів та речовин не знайшли.

Близько 08:45 год аноніми повідомили про замінування усіх шкіл Львова. Поліцейські обстежили 101 навчальний заклад, 90 з яких перебували на канікулах. Загалом евакуювали 3997 осіб, з них 713 – персонал закладів.

О 09:35 год повідомлення про замінування стосувалось відділення ГУ Нацполіції у Львівській області. Вибухонебезпечних предметів та речовин також не знайшли.

Варто нагадати, що ще 21 вересня на електронні адреси львівських шкіл надійшло повідомлення про замінування з вимогою капітуляції перед Росією.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews