СБУ спіймала двох російських агітаторів у Львові (фото)

23.01.2023 21:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

СБУ повідомила про підозру ще двом любителям Росії, які здійснювали антиукраїнську агітацію в соцмережах і месенджерах та підтримували терористичну політику Кремля. Поплічниками ворога виявилися двоє чоловіків – мешканці Львова та Запоріжжя.

Як повідомила  СБУ Львівщини, мешканець Запоріжжя за допомогою месенджерів агітував своїх знайомих – вимушених переселенців, які знайшли прихисток у Львові. Він закликав людей не вірити українській владі та повертатись в Запоріжжя для підтримання російського «визволення». Проте, така його діяльність довго не тривала.

Інший затриманий також підтримував путінський режим в соцмережах та пропагував серед свого оточення «добрі справи» рашистів. За даними прокуратури Львівщини, з квітня 2022 року львів'янин поширював відповідні матеріали на своїй сторінці у забороненій соцмережі «Однокласники».

Відомо, що любителями Росії виявилися 56-річний львів'янин та 55-річний мешканець Запоріжжя.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews