Чи слід обирати AirPods 3 для покупки у 2023 році?

06.02.2023 21:50   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Apple традиційно досягає успіху у створенні дуже добре функціонуючого брендового світу зі своїх різноманітних продуктів. І тому навушники Apple настільки популярні, серед іншого, тому що спілкування, робота та щоденне використання з iPhone працюють абсолютно без проблем. На ринку вже вийшла нова модель AirPods Pro 2, але людей все ще цікавить питання, чи слід обирати для покупки AirPods 3? Розгляньмо актуальність моделі 3-го покоління для покупки в 2023 році.

Філософія Apple полягає в тому, щоб зосередитися на зручній роботі, а не на якомога більшій кількості сучасних функцій у своїх продуктах. Це також стосується навушників Apple, списки обладнання яких зазвичай досить короткі порівняно з такими ж дорогими продуктами конкурентів. 

В першу чергу, звичайно ж, AirPods 3 підійдуть для власників iPhone або іншої техніки Apple. Для всіх інших, тобто любителів Windows або Android, AirPods 3 не будуть сильно відрізнятися від Bluetooth-навушників інших виробників.

Однак слід мати на увазі, що власники Apple Music з телефонами Android все ще можуть чути той самий просторовий звук, на якому Apple зараз зосереджується. Питання лише в тому, скільки власників Android-смартфонів є користувачами Apple Music.

Нові Apple AirPods 3 варіюються за ціною між AirPods 2 і AirPods Pro. Візуально та технічно вони схожі на AirPods Pro, але в них немає силіконових подушечок, які м’яко закріплюють їх у вушному каналі. Однак вони пропонують якісний звук, чудовий дизайн і звичайне плавне підключення до пристроїв Apple. Як і версія Pro, вони підтримують формат просторового звуку Apple Spatial Audio та пропонують автоматичне налаштування звуку Adaptive EQ.

Єдиним недоліком є ​​відсутність ANC і те, що за таку ціну активне шумозаглушення насправді має бути стандартом для справжніх бездротових навушників сьогодні, але, на жаль, в 3-тій моделі ANC немає. Однак, якщо ви можете обійтися без цього, тому що ви рідко їздите на поїзді, і ви просто шукаєте навушники з гарним звучанням для вашого iPhone, які оснащені всіма іншими важливими функціями, AirPods 3 цілком можуть стати найкращими навушниками Apple для вас.

Тож, нові AirPods 3 підійдуть тим, хто з різних причин не хоче купувати Pro-версію. Можливо, вам, як і автору цих рядків, не подобається відчуття силіконових амбушурів у вухах. Якщо ваші старі AirPods 2 не тримають заряд або просто зношуються з часом, або вам просто хочеться чогось нового, нові AirPods 3, безсумнівно, ваш вибір.

Готові придбати нові навушники або іншу техніку Apple? Обирайте магазин eStore, адже саме там зараз діють знижки та найбажаніші моделі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews