На Львівщині засудили солдата за спробу зґвалтування

08.02.2023 10:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Яворові військовослужбовця визнали винним у спробі зґвалтування жінки.

Про це пише редакція 368.media   з посиланням на вирок місцевого суду Львівської області.

Влітку минулого року учасник бойових дій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння,  був у лісовому масиві неподалік зупинки громадського транспорту «Черчик». Там він побачив жінку, яка прямувала повз нього додому у село Черчик. Солдат вирішив зґвалтувати її. Чоловік вийшов із лісового масиву та, скориставшись відсутністю сторонніх, схопив за шию потерпілу і погрозив їй застосуванням фізичного насильства.

Надалі обвинувачений затягнув жінку в глиб лісового масиву, та тримаючи руки потерпілої силоміць намагався зняти з неї спідню білизну. Однак йому завадив перехожий.

Своїми злочинними діями солдат спричинив потерпілій тілесні ушкодження: три синці в ділянці шиї, чотири синці і садно на правому плечі, одинадцять синців в ділянці лівого плеча, подряпини шкіри в ділянці ліктьового згину, синець на правій молочній залозі, синець в ділянці правого коліна, садно на правому стегні, два садна на правій гомілці, що відносяться до легкого тілесного ушкодження.

Обвинувачений вину у вчиненні замаху на зґвалтування визнав повністю. Шкоду він відшкодував, потерпіла претензій матеріального чи морального характеру до нього не має.

Суд призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, проте замінив реальний строк умовним.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews