Зі Львова до Гамбурга автобусом: як добратися, що подивитися

16.03.2023 16:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Українцям для того, щоб відвідати більшість країн Європи, віза не потрібна. Тож якщо вам усе набридло і нервова система волає про відпочинок бодай на декілька днів, можна вхопити свій закордонний паспорт, сумку з найнеобхіднішим, сісти в автобус і гайнути, наприклад, на вихідні до Німеччини. Тим паче, що віднедавна курсує комфортабельний автобус Львів Гамбург перевізника KLR Bus.

Чим цікавий Гамбург для львів’ян?

Насправді практично будь-яке місто в Європі вартує того, щоб у ньому провести відпустку. Проте якщо рішення про поїздку було ухвалено спонтанно і якихось особливих планів щодо туристичного маршруту нема, Гамбург може стати ідеальним варіантом для мандрівки на вікенд. Чому саме це німецьке місто? Причин декілька:

  • Гамбург розташований на півночі Німеччини, тож впродовж автобусної мандрівки зі Львова можна отримати практично безоплатну екскурсію (лише за вартістю автобусного квитка) двома країнами — Польщею і Німеччиною;
  • місто славиться красивою старовинною архітектурою, пам’ятками культури, які зачарують навіть львів’ян, звиклих жити в оточенні пам’яток ЮНЕСКО;
  • навесні сюди варто приїхати бодай для того, щоб відвідати відомий на весь світ ботанічний сад, який був започаткований ще в 1821 році й нині займає понад 24 га;
  • на відміну від Львова, в якому річка лише одна й та підземна, Гамбург — наче маленька Венеція, що зачаровує численними водоймами, найвідоміші з них — озеро Альстер, розташоване в самісінькому центрі міста, ну і, звичайно ж, Ельба.

Також варто обов’язково відвідати гамбурзький зоопарк, де немає кліток, а більше ніж 200 різновидів тварин живуть на відкритому просторі. Шанувальникам морепродуктів — дорога на майже 300-літній рибний ринок, який щонеділі відвідує понад 70 тисяч гостей. А ще Гамбург — це оперний театр XVII століття, 3D-планетарій, величезна кількість брендових бутиків і нічних клубів. Тож тут точно вдасться цікаво провести час і добре відпочити.

Де у Львові купити квитки до Гамбурга?

З цим у львів’ян теж не буде клопоту. Замовити автобусний квиток на будь-яку дату до Гамбурга можна через інтернет — на сайті Kasa Lux-Reisen, Це сертифікований онлайн-сервіс, який продає квитки на автобуси популярних європейських перевізників. До речі, для дітей, студентів, пенсіонерів та груп мандрівників у Kasa Lux-Reisen передбачені знижки від 10 до 50%. Більше інформації про автоперевізника, вартість квитків до Німеччини, тривалість та умови поїздки — на сайті онлайн-каси KLR.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews