Що спричинило спалах у небі над Києвом? Українці продовжують дивувати мемами щодо НЛО

19.04.2023 23:51   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні у небі над Києвом спостерігалося яскраве світіння повітряного об’єкту.

Попередньо була думка, що українськаі ППО збили невідомий повітряний об'єкт. 

«Не переймайтесь щодо НЛО. Це наша ППО», - керівник Офісу Президента. Однак, через кілька хвилин Єрмак видалив згадку про ППО.

За однією з інтернет-версій, на Київщині бачили падіння супутника. Проте Сергій Притула повідомив, що супутник на місці.

Та вже після відбою повітряної тривоги, начальник КМВА Сергій Попко розповів, що близько 22:00 години 19 квітня у межах Києва у небі спостерігалося яскраве світіння повітряного об’єкту. За попередньою інформацією, це явище стало результатом падіння на Землю космічного супутника NASA.Аби уникнути жертв від падінь на землю уламків - була оголошена повітряна тривога. ППО не працювала»,- йдеться у коментарі Сергій Попко, начальник КМВА.

У Повітряних силах ЗСУ поки не можуть підтвердити інформацію про падіння супутника, повідомив Суспільному речник командування Повітряних сил Ігнат.

Та попри все, українці не розгубилися і вже після кількох хвилин як відбулося дивне явище в небі, мережа вибухнула черговими мемами про НЛО та новий ленд-ліз вже від інопланетних гостей. 

null

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Фото з відкритих мереж


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews