13-річна дівчина на Львівщині народила дитину від 15-літнього: хлопця судитимуть за зґвалтування

16.05.2023 21:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У одному із сіл Городецького району Львівщини 13-річна школярка народила дитину від 15-річного студента ліцею.

Справу у суді почали розглядати 4 травня. Попри те, що 15-річного студента звинувачуюють у вчиненні тяжкого злочину – зґвалтування малолітньої, тобто особи, що не досягла 14 років, хлопця відпустили під особисте зобов'язання, - пише "Канал 24".

Відомо, що хлопець і дівчина зустрічалися вже протягом тривалого часу, і статеві стосунки між ними були за спільною згодою. Завагітніла школярка взимку 2022 року, а цьогоріч навесні народила дитину.

Також у прокуратурі спершу повідомили, що пара одружилася, проте згодом ця інформація не підтвердилася. У пресслужбі Нацполіції заявили, що підозрюваний все ще неодружений, і такий самий статус записаний і у матеріалах його справи.

Наприкінці квітня 15-річному парубку вручили підозру у особливо тяжкому злочині.

Після вручення підозри хлопця відпустили під особисте зобов'язання з запобіжним заходом на 60 днів – до 3 липня 2023 року. До цього часу хлопець зобов'язаний повідомляти про зміну свого проживання та приходити на вимогу суду, слідчого та прокурора.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews