Львівського пенсіонера засудили за підтримку російської агресії

23.05.2023 09:45   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Віктор Анненков виправдовував збройну російську агресію в «Однокласниках».

Сихівський районний суд Львова оголосив вирок пенсіонеру, який у соцмережах виправдовував збройну російську агресію в Україні та розпалював національну ворожнечу. Віктору Анненкову призначили п’ять років тюрми, але звільнили від відбування покарання з трирічним іспитовим терміном. Про це пише zaxid.net.

Як вказано у вироку суду, Віктор Анненков протягом 2022 року у російській соцмережі «Однокласники» поширював дописи, які розпалювали національну ворожнечу, а також ті, які виправдовували російську збройну агресію в Україні та підтримував російських військових.

У вироку вказано, що пенсіонер Віктор Анненков народився у Курській області РФ, є громадянином України. Він уклав угоду про визнання винуватості з прокурором.

Справу розглядала суддя Олена Тімченко, яка призначила Віктору Анненкову п’ять років тюрми, але звільнила від відбування покарання з трирічним іспитовим терміном. На вирок ще може бути подана апеляція.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews