У Львові з'явився оновлений перелік зупинок громадського транспорту

24.05.2023 14:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Загалом у Львівській громаді облаштовано 1 102 зупинки громадського транспорту.

Виконавчий комітет Львівської міськради затвердив оновлений перелік зупинок громадського транспорту, внісши нові зупинки, які облаштували в останні кілька років під час реконструкції вулиць, а також змінивши адреси зупинок на перейменованих вулицях. Відповідне рішення виконком ухвалив на засіданні у вівторок, 23 травня.

Загалом у Львівській громаді облаштовано 1 102 зупинки громадського транспорту. До оновленого переліку внесли зупинки на вул. Бандери, Орлика, Курмановича та Шевченка.

«До прикладу, під час реконструкції вулиці Бандери нова трамвайна зупинка з’явилася навпроти корпусу №1 «Львівської політехніки». Також нові зупинки облаштували на вулицях Орлика та Курмановича, коли ремонтували ці вулиці. А на вул. Шевченка зупинки переносили. Тепер всі назви зупинок впорядковано та уніфіковано», – пояснив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews