Цьогоріч у Львівській області планується відремонтувати понад 20 котелень

24.05.2023 23:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Начальник ОВА зазначив, що на Львівщині є обласна програма, де коштом обласного бюджету, спільно з коштами територіальних громад, на конкурсній основі понад 24 котелень планується відремонтувати цього року.

Про це розповів Максим Козицький розповів, відповідаючи у Facebook на питання, які найбільше цікавлять мешканців Львівщини.

За словами Козицького, цього року в Львівській області планується відремонтувати понад 20 котелень. Також він зазначив, що аварійну котельню № 2 у Стебнику відремонтують. Роботи планують завершити у 2024 році.

«Обласна адміністрація не може втручалася в діяльність територіальних громад. Ті питання, що стосуються заміни котелень, або стану бомбосховищ на об’єктах, що належать територіальним громадам перш за все лежать у сфері відповідальності голів територіальної громад», — пояснив Максим Козицький.

Він додав, що саме тому люди мають спершу звертатися до органів місцевого самоврядування, щоб вони вирішували ці питання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews