У Львові школяр потрапив у реанімацію з вогнепальним пораненням у груди. Лікарі розповіли про його стан

01.06.2023 10:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Лікарі борються за життя хлопчика. Зараз він у медикаментозному сні на штучній вентиляції легень.

Троє учнів однієї із загальноосвітніх шкіл Шевченківського району Львова у середу, 31 травня, після уроків пішли додому до одного зі школярів. Діти знайшли зброю і поцілили в груди 14-річному хлопцеві, який навчається у восьмому класі. Про це повідомив керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк.

«Одному із друзів випадково поцілили в груди. Хлопця каретою швидкої було оперативно доправлено до лікарні святого Миколая Першого медоб'єднання. Його вже оперують у лікарні, медики борються за життя дитини. Обставини події з'ясовують правоохоронці», – йдеться у повідомленні ЛМР.

Учора про стан хлопця медики не повідомляли. Інформацію про його стан повідомили 1 червня.

«Дитина потрапила до лікарні св. Миколая з відкритим вогнепальним дробовим пораненням грудної клітки. Загальний стан залишається важким, але стабільним. Учора було проведено оперативне втручання: зашито травмовану легеню, видалено два ребра. Зараз дитина знаходиться в медикаментозному сні на штучній вентиляції легень», – повідомили в лікарні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews