Скандал з виконанням пісень Цоя: хлопець попросив вибачення після заяви до поліції

04.06.2023 08:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Росія скоює геноцид українців. Країна-терористка вбиває дорослих та дітей. Водночас досі знаходяться особи, які тягнуть російську гнилу "культуру" в українські міста. Обурливий інцидент трапився у Львові. 

Їх увечері п'ятниці, 2 червня, почула народна депутатка Наталія Піпа. Виявилось, що про "групу крові на рукаві" співає під гітару підліток з Одеси. На прохання Піпи не порушувати закон про мораторій на російську музику, хлопець та його друг відповіли жінці в грубій манері. Вона написала заяву до поліції, щоб їх притягли до відповідальності. 

Про цей випадок Наталія Піпа розповіла на своїй сторінці у Фейсбук. Вона також виклала відео подій того вечора. 

На відео можна побачити, що Наталія Піпа просить хлопця припинити порушувати закон про російську музику. Але він каже, що приїхав з Одеси, а там начебто 99% українців розмовляють російською. Він сперечається та видає звиклі наративи: "Одеса сьогодні зазнає більше обстрілів, ніж Львів", "Гітлер теж розмовляв німецькою, але ця мова не заборонена".

Особливо підлітка зачіпає, що ображають його кумира. Він намагається пояснити, що Віктор Цой - легенда року. І помер він ще 1990 року, то ж до сучасної росії не має жодного стосунку. 

"Цой – легенда року, розумієш, б*ять. Цой – легенда року, а ти зараз береш і до*обуєшся. Ти могла б йти по якихось своїх справах. У тебе, с*ка, є робота, діти, сім’я, чоловік. А ти береш і до*йобуєшся до того, що я співаю пісні Цоя. У тебе, с*ка, своїх справ немає чи що?", - каже підліток, покурюючи сигарету, дорослій жінці. 

Піпа розповіла про ганебний інцидент у мережі. Окрім того, вона розповіла, що вже написала заяву у поліцію. Вибачення від горе-музиканта не забарилися. Ба більше, воно записано українською.

Українці обурені інцидентом й підтримують Піпу у коментарях. Росія скоює геноцид українців. Жертвами звірств російських окупантів стають дорослі та діти. Окупанти руйнують українські міста та села. Росія не має нічого спільного з цивілізованим світом. Тягнути так звану "культуру з боліт" – ганебно.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews