Отримуємо задоволення від футболу з «Опіллям»: розклад ігор кваліфікації ЧЄ-2024 на 17 червня

17.06.2023 09:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Тернопільська пивоварня «Опілля» як спонсор трансляцій офіційного мовника групового етапу Чемпіонату Європи УЄФА з футболу - медіаплатформи MEGOGO - запрошує насолодитись футболом.

Після гри збірної України з Північною Македонією у відборі Євро-2024 українські вболівальники до наступної гри національної збірної 19 червня можуть передихнути і з «Опіллям» отримувати задоволення від футболу в інших матчах кваліфікації Чемпіонату Європи. 17 червня в рамках третього туру відбору на Євро-2024 за підтримки «Опілля» медіаплатформа MEGOGO загалом транслюватиме 11 матчів.

А який же футбол без справжнього пива тернопільської броварні? Вибір у лінійці пива «Опілля» широкий: від найпопулярніших «Корифея» і «Класичного» до улюблених багатьма густого з легким винним присмаком «Фірмового» та ароматного нефільтрованого пшеничного пива «Біле», а для любителів темного пива - «Dunkel» з експортової серії пивоварні. Варять тернопільські броварі і справжнє «Безалкогольне» пиво та квас «Опілля Домашній» натурального бродіння, щоб втамувати спрагу під час футбольних баталій.

Тож обираємо матчі і справжнє пиво «Опілля» та за підтримки спонсора трансляцій - пивоварні «Опілля» - дивимося на MEGOGO ігри кваліфікації Євро-2024. Сили вболівати додасть справжнє пиво «Опілля». Цінуй справжнє! З «Опіллям» - до перемоги!

Розклад MEGOGO прямих трансляцій за підтримки «Опілля» ігор третього туру кваліфікації Євро-2024 з футболу на 17 червня:

Литва - Болгарія, 16:00

Люксембург - Ліхтенштейн, 16:00

Норвегія - Шотландія, 19:00

Азербайджан - Естонія, 19:00

Чорногорія - Угорщина, 19:00

Кіпр - Грузія, 21:45

Албанія - Молдова, 21:45

Фарерські острови - Чехія, 21:45

Бельгія - Австрія, 21:45

Ісландія - Словаччина, 21:45

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews