Через негоду 269 населених пунктів на Львівщині залишилися без світла

24.06.2023 08:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Понад 52 тисячі абонентів залишились без світла.

Через аварійне спрацювання систем захисту та пошкодження ліній електропередач без електропостачання у Львівській області залишилися 269 населених пунктів. З них 158 – повністю та 111 частково. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Відключення зачепили понад 52 тисячі абонентів. Це наслідки грози, яка пройшла нашою областю сьогодні. 68 бригад Львівобленерго (292 людини та 102 одиниці техніки) вже працюють над відновленням живлення. Інформації про масштабні підтоплення наразі не надходило», – йдеться в повідомленні.

Він зазначив, що до ДСНС надійшло кілька звернень про часткові підтоплення приватних домогосподарств, зокрема у Жидачеві та Новояворівську.

24 червня зливи очікують і в інших західних регіонах.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. Міський голова Львова закликав містян триматися якомога далі від дерев. 

Український гідрометеорологічний центр ДСНС зазначив, що протягом 23 та 24 червня на Львівщині очікують грози, місцями град та шквали 15-20 м/с, уночі значні дощі (I рівень небезпечності, жовтий).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews