У Львові побудують тютюнову фабрику, яка досі не вийшла з ринку росії

28.07.2023 13:17   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Наразі компанія отримала ліцензію на роботу у Львівській області на 5 років.

На початку 2024 року на Львівщині запрацює нове виробництво тютюнових виробів компанії Philip Morris. Наразі компанія отримала ліцензію на роботу у Львівській області на 5 років. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Нова фабрика – це важливий вклад в економічне зростання Львівщини. Це понад 250 нових робочих місць, а обласний бюджет отримає додаткові кошти у вигляді податків, які сплачуватиме компанія. Лише у 2022 році Philip Morris в Україні сплатила понад 25 мільярдів гривень», – зазначив він.

Як йшлося раніше, підготовчі роботи щодо майбутньої фабрики почалися в липні 2023 року. 

Зазначимо, що Philip Morris продовжує працювати в росії без будь-яких обмежень. Обсяг доходів компанії у 2022 році в рф – 7,888 млрд. доларів. Ще 24 лютого  2022 року компанія заявила, що працює над варіантами виходу з ринку росії. Станом на 11 травня 2022 року компанія припинила випуск низки сигаретних продуктів та призупинила маркетингову діяльність в РФ. Проте Philip Morris і надалі виплачує зарплату своїм співробітникам в росії, і відповідно сплачує податки до бюджету агресора. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews