Львів’янин перевозив контрабандну техніку на 5 млн грн

04.09.2023 23:03   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На українсько-польському кордоні у пункті пропуску «Грушів – Будомєж» мешканець Львова намагався ввезти з Польщі контрабандні ґаджети приблизно на 5 млн грн.

Про це повідомляє Львівська митниця.

Мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, за кермом якого був 43-річний львів’янин, вночі їхав з Польщі в Україну. Його автомобіль вирішили перевірити ретельніше і виявили партію незадекларованих ґаджетів.

Під час огляду мікроавтобуса  виявили прихований товар: 250 одиниць Apple AirPods, 15 ноутбуків і 10 планшетів Apple, декілька фотокамер та об’єктивів, ігрові консолі та іншу техніку відомих світових виробників.

Товари, орієнтовною вартістю близько 5 млн грн, знаходились під капотом автомобіля біля двигуна і радіатора, та в ніші для зберігання інструменту.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товарів – безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією цих товарів.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews