Львівські підприємства викрили на тендерній змові з реставрації Собору Святого Юра

16.09.2023 10:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На змові під час участі в тендері щодо реставрації та пристосування будівель собору святого Юра у Львові викрили дві фірми.

Про це повідомляє Західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету.

Антимонопольний комітет оштрафував ТОВ “Підприємство “Турист” та ТОВ “Будівельно монтажне підприємство Євробуд”.

Як зазначається, торги оголосило управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації у 2021 року. Йдеться про закупівлю послуг з реставрації та пристосування будівель комплексу Архикатедрального Собору Святого Юра у Львові. Загальна сума очікуваної вартості закупівель становила 2 192 146 грн.

“Обидві компанії, всупереч Закону України “Про публічні закупівлі”, узгоджували свої дії. Про це свідчать такі докази як використання відповідачами спільних ІР-адрес, наявність господарських відносин між ними тощо. У зв’язку з цими та іншими виявленими фактами, адміністративна колегія Західного МТВ АМКУ оштрафувала згадані підприємства за вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що призвели до спотворення результатів торгів на 68 000 грн кожного”, – йдеться у повідомленні.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews