Суд продовжив тримання під вартою Віце-президента УАФ

22.09.2023 15:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Шевченківський районний суд Львова продовжив ще на два місяці термін тримання під вартою Віце-президента Громадської спілки «Українська асоціація футболу».

Про це повідомляє пресслужба Львівського апеляційного суду.

У четвер, 21 вересня, в режимі відеоконференції, розглянуто апеляційну скаргу захисника в інтересах підозрюваного Віце-президента Громадської спілки «Українська асоціація футболу» на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Львова від 5 вересня 2023 року про продовження строку тримання під вартою.

Ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду м. Львова продовжено відносно підозрюваного З. строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб до 3 листопада 2023 року.

“Не погоджуючись із ухвалою захисник підозрюваного З. подав апеляційну скаргу. Зокрема, просив застосувати більш м’який запобіжний захід, не пов’язаний з триманням під вартою.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила залишити без задоволення апеляційну скаргу захисника, а ухвалу слідчого судді суду першої інстанції – без змін”, – йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews