Приватні курорти "Буковелю" з’єднають новою дорогою за державний кошт

07.10.2023 08:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На "капітальний ремонт 9,2 км дороги" держпідприємство "Ліси України" уклало три договори з ТОВ "ПБС" на 30,6 млн гривень.

Ця дорога з'єднає "Буковель" з майбутнім курортом "Бистриця", що фактично має стати розширенням того ж "Буковелю" і на думку екоактивістів, завдасть значної шкоди екосистемі заповідника "Горгани".

В договорі передбачений капремонт існуючої лісової дороги! Але очевидно, що мова йде про будівництво нової дороги з твердим покриттям. Зокрема про це свідчать фото, де чітко видно, що будівельна техніка "ПБС" уже розрівняла і суттєво розширила полотно майбутньої дороги.

 Кінцевим бенефіціаром і керівником ТОВ "ПБС" вказана Іванна Непик, але фактично компанія належить екс-депутатові Верховної Ради Олександрові Шевченку. Він також є засновником та екс-директором туристичного комплексу "Буковель".

Підсумуємо: фактично, йдеться про розширення "Буковелю". А дорогу між цим розширенням будує фірма людини з орбіти власників "Буковелю", але за державні гроші. Тобто ще й заробляє на цьому з наших податків


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews