Понад 104 тисяч витягів про нормативну грошову оцінку земельної ділянки видано на Львівщини цього року

08.12.2023 19:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Працівники Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, впродовж цього року, опрацювали та видали фізичним і юридичним особам 104508 витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

Про це повідомили в Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

«Однією з найбільш затребуваних адмінпослуг Держгеокадастру залишається видача витягів про НГО земельних ділянок, та становить 43% від всіх наданих адмінпослуг. Наші фахівці забезпечують процес отримання громадянами адміністративних послуг на належному рівні, зокрема в режимі доступу та користування електронними сервісами та послугами Держгеокадастру. Ця послуга надається безоплатно», – зазначає начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Із загальної кількості, 96553 витяги замовлено та видано онлайн за допомогою е-сервісів Держгеокадастру та 8390 витягів замовлено через Центри надання адміністративних послуг (станом на 1 грудня).

Найбільше таких витягів видано у Львівському (33481) та Червоноградському (24874) районах Львівської області.

Нагадаємо, що нормативну грошову оцінку земельних ділянок здійснюють для визначення розміру земельного податку, державного мита при купівлі-продажу, міні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок, орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності тощо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews