У Львові провели акцію на підтримку полонених військових

10.12.2023 23:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Акцію біля Оперного театру провели з метою нагадування про бійців та захисників Маріуполя, які понад 1,5 року утримуються агресором в полоні.

Сьогодні, 10 грулня, у Львові та ще щонайменше 11 містах України одночасно пройшла акція «Не мовчи! Полон вбиває!». Це нагадування про українських військовополонених. Про це повідомили в асоціації родин захисників  «Азовсталі».

Акцію біля Оперного театру провели з метою нагадування про бійців та захисників Маріуполя, які понад 1,5 року утримуються агресором в полоні.

«Цей захід у форматі живого коридору з картонками в руках є продовженням акції родин військовополонених, яка відбулася в Києві 3 грудня. Ми прагнемо, щоб кожний памʼятав про оборонців «Азовсталі», які понад 560 днів знаходяться в катівнях ворога, та боровся за їх визволення. Про те, що війна – триває, і нам треба обʼєднатися, аби вижити самим та зберегти Україну», – йдеться у повідомленні.

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews