Легендарну тренувальну базу «Карпат» у Брюховичах забудують

19.12.2023 17:05   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Колишній тренувальний стадіон Карпат на вулиці Широка у Брюховичах хочуть забудовувати корпусами приватного навчального закладу.

Про це повідомила громадська активістка Юлія Лацик.

У 2019 році брюховицькі депутати вирішили продати ТзОВ «Спортивно-оздоровчий комплекс «Брюховичі» комунальні футбольні поля, що на вул. Широка та Ясна, 43.

“Мовляв, ТзОВ звернулось…, має на викуп першочергове право, бо ж орендує ці території (p.s. до речі менше року орендувало.

Не бачимо причин їм відмовляти в такому бажанні… і бла бла. Тож, і оком не моргнули – одноголосно проголосували “ЗА”.

І жоден, жоден депутат на сесії не задався питанням – а нащо віддавати футбольні поля в приватну власність, коли є ризик того що їх забудують?” – зазначила Лацик.

Також вона додала, що футбольне поле продали, незважаючи на те, що інших, такої величини стадіонів, в селищі не існує. І вільних площ не залишилось, де можна було б повноцінне футбольне поле зробити.
Був варіант на території табору “Дружба”, однак і там все під забудову та багатоквартирний “грінвуд” пороздавали.

“Як колективно мислимо, так і маємо….

На ділянці, яка відводилась під будівництво освітнього закладу – погодили багатоквартирний комплекс (Широка 2). А футбольне поле, яке в селищі ще з кінця 50-х років, тепер хочуть просто забудувати корпусами приватної школи. Бо нащо брюхівчанам футбольне поле…

Якийсь суцільний непробивний сюр”, – підсумувала Лацик.

Проєкт можна переглянути за посиланням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews