Повна декомунізація: на Львівщині пали останні «альоші»

31.12.2023 19:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

 Львівській області залишилось ще менше 10 одоробл.

Як повідомляє “Декомунізація Львівщини”, силами ветеранів російсько-української війни з руху “Суспільство майбутнього” та ГО “Коло Честі”, представників обласної декомунізаційної робочої групи, а також небайдужих підприємців було демонтовано останні на Львівщині 4 пам’ятники із зображенням радянських окупантів, які знаходились на території Лопатинської територіальної громади.

Зокрема, комуністичні монументи демонтували у населених пунктах Сморжів, Нивиці, Лопатин та Куликів Львівської області.

Загалом на Львівщині ще знаходиться декілька ідеологічних об’єктів радянського періоду, які невдовзі буде також демонтовано.

“Цей результат є передусім заслугою робочої групи по декомунізації при Львівській обласній військовій адміністрації, яка впродовж року доклала титанічних зусиль для очищення області від радянського окупаційного минулого. Передаємо естафету іншим областям, а також країнам східної Європи, які зазнали величезної шкоди від московської радянської тоталітарної системи”, – йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews