Садовий полетів до Вашингтона, а жителі Львова потерпають від нерозчищених вулиць

16.01.2024 13:38   Джерело: й
Опубліковано : Іванна Капустянська

Мер Львова зауважує - все фінансували організатори форуму мерів.

У Telegram міський голова Львова написав, братиме участь в панельних дискусіях, а також оголосимо про приєднання Львова до крутої  мережі світових міст. Про це згодом. З неофіційного матиме кілька зустрічей у Конгресі США та Держдепі. 

"Не думаю, що мій візит матиме колосальний вплив на рішення про допомогу для України, хоча було б непогано. Говоритиму з американськими політиками про екосистему реабілітації UNBROKEN. В нас є зараз кілька дуже конкретних проектів, які найкраще буде реалізовувати саме із їхніми фахівцями та допомогою. Тому тримаємо кулачки перед початком", - написав він. 

"Тут, до речі, на вечір трохи притрусило снігом і по радіо кажуть, що більшість шкіл закриваються до покращення погодних умов. Нінащо не натякаю. Просто такий факт. Якби хто питав, ця подорож профінансована організаторами форуму мерів", - додає Садовий.

А що ж до звітування розчищення вулиць у Львові? Невже мер встиг відзвітувати про вирішення актуальних проблем Львова.

 

До прикладу, на Шевській вулиці людей ледь не прибило снігом... 

 

Або ж досі не посипана вулиця Авіаційна, де важко не лише проїхати, а й пройти...

null
Фото гаряча лінія Львова

"Доброго ранку. Хоткевича 16, як можна по цих сходах вранці піднятись?", - скаржаться на комунальників жителі вулиці Хоткевича.

null
Фото з мережі Інтернет

І попри інформацію на сайті ЛМР, що комунальні служби якісно працюють на всіх вулицях Львова, як висновок, можна сказати, що здається, комунальники одягнули невидимі форми, або ж це комунальники "Шредінгера". 

 

Тож, у Вашингтоні, можливо й притрусило снігом, однак ми впевнені - вулиці там розчищають частіше. Ні на що не натякаємо... Просто такий факт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: й