У Львові на аукціоні продали майно держпідприємства «Львівдіпронафтохім» за 200 млн

16.01.2024 21:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Єдиний майновий комплекс державного підприємства "Львівський державний інститут з проєктування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств" розташований за адресою вул. Золота, 8. Його продали на аукціоні за 200 млн грн. Відбулись торги 16 січня.

Відповідна інформація розміщена на сайті prozorro

Організатор аукціону – Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Початкова ціна – 588 521 тис. грн. Розмір гарантійного внеску становив 20%. Лот на аукціоні виставлявся вперше.

Участь у торгах взяли 33 учасники. Переможцем став Богдан Стасів, який запропонував найвищу ставку – 200 млн грн. Другий учасник, який запропонував найбільшу суму (195 млн грн) –Товариство з обмеженою відповідальністю "РОСТМОСТБУД".

Відомості про нерухоме майно, що входить до складу об'єкта приватизації: дві виробничі будівлі площею понад 2 тис. м кв., прибудова до виробничого комплексу на 800 м кв., гараж площею 214 м кв., а також земельна ділянка площею 54 сотих.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews