У передмісті Львова продається будинок за більш ніж мільйон доларів

05.02.2024 10:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Будинок знаходиться в елітному містечку закритого типу посеред сосен.

Про це повідомили у Facebook-спільноті “Вся Нерухомість Львова (Львів)”.

Загальна площа будинку 600 м2, кухня-вітальня з панорамними вікнами та терасою – 25 м2, площа земельної  ділянки – 30 соток. Як зазначили у дописі, будинок збудовано за авторським проектом з матеріалів найвищої якості.

“По периметру будинку та території містечка встановлено відеонагляд. В будинку система охорони, домофон, розведено колонки по всій площі. Покриття підлоги з червоного дерева африканської породи “Мербау”…

З вітальні – вихід на простору терасу з шикарною панорамою на сосни.

Будинок є повністю автономним, оскільки, окрім центрального водопостачання є власна свердловина 85м глибини з Артезіанською водою, генератор, двохконтурний газовий котел та діючий камін. Підігрів підлоги. Велика потужність світла. Просторий гараж 75 м2 на три авто з підігрівом підлоги та стін. Є шахта для ліфта. Всі меблі та техніка в будинку залишаються.

null
Фото з мережі Інтернет

Територія подвіря містить будинок для охорони, накриття для автомобіля та велика тераса з зоною для відпочинку, BBQ та кухні з підведеними усіма необхідними комунікаціями для комфортного відпочинку. Вулиця тиха з гарними сусідами”, – йдеться у повідомленні.

Вартість будинку – 1 мільйон 100 тисяч доларів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews