Ігнорування чи байдужість: Садовий відмовчується від здорожчання вартості проїзду?

27.02.2024 17:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вже декілька днів поспіль львівʼяни скаржаться на збій системи ЛеоКарт. У людей списується по декілька оплат одночасно, при цьому кошти не повертаються.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гарячу лінію міста Львова. Люди масово скаржаться на Гарячу лінію міста, але користі з цього немає. 

«Прохання зареєструвати ще одну скаргу.Я реально бачу що я не перша але що це за триндець? За оплату картою знімає більше чим готівкою. Я в основному користуюсь леокарткою, але я теж без поняття скільки там знімає. Коли нарешті ви врегулюєте цю систему?

Хто буде компенсувати кошти?», – йдеться у повідомленні.

null
 
Зараз проїзд в автобусах коштує 15 гривень, в електротранспорті — 10 гривень готівкою у водія і 8,5 гривні — у додатку Приват24. Після подорожчання поїздка в електротранспорті, оплачена ЛеоКарт, коштуватиме 13 гривень, банківською карткою — 15 гривень, готівкою у водія — 20 гривень.
 
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews