У Львові запрацює Почесне консульство Словацької Республіки

01.03.2024 18:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Відкриття запланували на 11 березня, однак працівники установи вже активно працюють, зокрема над розвитком співпраці Львівщини та Словаччини у медичній галузі.

Про це під час зустрічі з начальником Львівської ОВА Максимом Козицьким повідомив Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Павол Паніс.

Йдеться про навчання української молоді у Словацькій Республіці, підписання договорів між навчальними закладами області та Словаччини, визнання дипломів, відкриття філій наших медичних навчальних закладів у Словаччині.

“Це дуже важлива новина для зміцнення зв’язків між українцями та словаками. Дякую Словаччині за такий вияв віри у нашу державу, а також за гуманітарну підтримку, прихисток наших людей і допомогу в організації логістики: щоб те, чого ми потребуємо, аби вистояти, потрапляло до нас якнайшвидше“, – зазначив Козицький.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews