У Львові не буде графіків постійно діючих аварійних відключень світла

16.05.2024 09:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Аварійні відключення електрики відбуваються хаотично і без жодного попередження та за вказівкою “Укренерго”. 

Про це у коментарі LVIV.MEDIA повідомила речниця “Львівобленерго” Галина Петрушко.

За її словами, щоб отримувати актуальну інформацію, львів'янам варто підписатися на боти у Телеграмі та Вайбері, які надсилають персональні сповіщення про знеструмлення буквально за хвилину до його початку. У цих повідомленнях буде інформація про те скільки орієнтовно триватимуть відключення.

“Ми не маємо поки що розуміння, чи будуть погодинні графіки, ті, які є на сайті, а аварійні відключення не мають графіків. Вони взагалі не контрольовані, ми не знаємо чи вони триватимуть дві години чи 12 годин. Кожен район має свою чергу відключень, але ми її не повідомляємо, оскільки це дуже динамічно змінюється. У телеграм та вайбері боти надсилають персональні повідомлення про відключення, але воно приходить з хвилини на хвилину”, — пояснила Галина Петрушка.

Як зазначив під час брифінгу перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик, підприємців також закликають економити електроенергію у пікові години з 18:00 до 23:00, аби запобігти відключенням. Крім цього бізнес закликали не використовувати підсвічування рекламних банерів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews