На Львівщині оголосили штормове попередження

20.05.2024 00:03   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На понеділок, 20 травня, у Львові та на Львівщині синоптики оголосили штормове попередження. В області прогнозують грози та град.

Про це повідомили у пресслужбі Львівського регіонального центру з гідрометеорології.

20 травня на Львівщині буде хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликі дощі, вдень короткочасні дощі, грози, а місцями град. Вітер південно-східний, вночі — 3-8 м/с, вдень — 9-14 м/с. Температура вночі коливатиметься від 8 до 13° тепла, вдень — 21-26° тепла. У Львові прогнозують на день грозу та град. Температура вночі — 10-12° тепла, вдень — 23-25° тепла. Синоптики оголосили перший рівень небезпеки — жовтий.

Мешканцям радять під час грози зачинити вікна та двері, а також вимкнути з мережі усі електричні прилади. Якщо ви перебуваєте на вулиці, не варто ховатися під деревами, адже вони притягують блискавки і є небезпека падіння важких гілок, які можуть зламатись від поривів вітру. Також потрібно уникати металевих парканів, рекламних щитів та опор електропередач.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews