Три роки ув’язнення отримав 31-річний ухилянт зі Львівщини

17.06.2024 18:53   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Бродівський районний суд виніс вирок 31-річному Роману Ш., який ухилився від призову попри те, що був придатним до військової служби.

Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Як йдеться в повідомленні, мешканець Бродівщини пройшов військово-лікарську комісію 20 липня минулого року та був визнаний придатним до служби у війську. Попри це, отримавши повістку, у той же день, військовозобов’язаний без поважної причини не з’явився до ТЦК для проходження служби.

Обвинувачений визнав свою вину повністю, проте суддя Богдан Петейчук визнав каяття чоловіка не щирим і покарання не пом’якшив, мовляв, той ”усвідомлював та усвідомлює наслідки своєї протиправної поведінки, не висловлює жаль щодо такої поведінки, під час судового розгляду жодним чином не намагався виправити ситуацію, яка склалася. А тому, суд не вважає, що обвинувачений щиро розкаявся у скоєному.” 

Відтак, суд визнав 31-річного Романа Ш. винним в ухиленні від призову та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews