Масштабна ДТП біля Львова: єє загиблі та травмовані

17.07.2024 13:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 17 липня, у селі Давидів Львівського району сталася аварія за участі рейсового автобуса та вантажівки. Внаслідок автопригоди є загиблі та травмовані.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Львівщини.

"Сьогодні о 10:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Давидів, Львівського району. На місці події працюють надзвичайники. Деталі згодом", — йдеться у повідомленні.

У Нацполіції Львівської област додали, що правоохоронці уточнюють кількість загиблих та травмованих. На місці працюють слідчі.

У відділі комунікації поліції Львівської області уточнили, що внаслідок аварії отримали травми водій автобуса "Львів — Вибранівка" та шестеро пасажирів маршрутки, серед яких — чотирирічний хлопчик. Усіх травмованих госпіталізували.

Також внаслідок ДТП загинув водій вантажівки та троє пасажирів автобуса.

У Головному управлінні ДСНС у Львівській області повідомили, що рятувальники, використовуючи спеціальний інструмент, деблокували пасажирів автобуса та водія. На місці події також працюють психологи Львівщини, які підтримують родичів загиблих.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — десять років в'язниці з позбавленням водійських прав на три роки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews