Львівські школярі розпочнуть навчання 2 вересня

24.07.2024 16:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові учні підуть до школи 2 вересня, а не 19 серпня. Мер Львова Андрій Садовий заявив, що міська влада виконає рішення Кабміну.

Як повідомив Андрій Садовий, львівські школярі розпочнуть навчання разом з усіма учнями в Україні.

"Щодо рішення Кабміну про початок навчального року 2 вересня. Ми приймаємо і виконаємо це рішення. Що я про це думаю? Здоровий глузд програв. Демократія та децентралізація теж. Але, здається, нікому того не треба. Той, хто приймає рішення — несе відповідальність. Сумніваюсь, але сподіваюсь, що Кабмін має інформацію про те, якою буде зима, і що навчання відбуватиметься без форсмажорів", — каже мер Львова.

Це рішення також прокоментував начальник управління освіти Львова Андрій Закалюк:

"Кабмін прийняв постанову про структуру навчального року, не дивлячись на те, що ми зверталися і просили дозволити громадам це визначати самостійно, враховуючи ту ситуацію, яка є з енергетикою, яка може бути з теплом в опалювальний сезон. Але є рішення Кабміну, безперечно ми його виконаємо. Ми надіємося, що Кабмін розуміє, що нас чекає взимку, коли ухвалює таке рішення, і безперечно буде нести цю відповідальність стосовно енергетики чи тепла".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews