На вулиці Стрийській у Львові ремонтуватимуть дорогу

22.08.2024 13:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На чотирьох ділянках вулиці Стрийської, де є зупинки громадського транспорту, відремонтують дорожнє покриття. На час робіт дорогу не перекриватимуть, але можливі затримки в русі транспорту.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

"На вул. Стрийській — на ділянках, де є зупинки громадського транспорту: вул. Стрийська, 202, 262, навпроти "Автовокзалу" та вул. Рубчака — Стрийська, впродовж двох днів будемо проводити поточний ремонт дороги", — йдеться у повідомленні.

Як зазначили у міськраді, на цих ділянках є значні деформації дорожнього покриття: наявність напливів та просідань дороги. А оскільки там є зупинки громадського транспорту, то тролейбуси і автобуси через ці деформації не можуть близько під’їхати до платформ зупинок і забезпечити належну посадку і висадку пасажирів.

"Спочатку підрядна організація проведе фрезерування дорожнього покриття. Далі підсилить основу дороги та постелить двохшарове асфальтне покриття", — пояснили у Франківській районній адміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews