Внаслідок нічного російського обстрілу Львова є загиблі, серед них - діти (оновлено)

04.09.2024 08:53   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів. Пошкоджені житлові будинки. Попередньо відомо про 38 травмованих. Семеро загиблих.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Станом на 9:00 вже семеро загиблих.

Станом на 8:50 відомо про 5 жертв внаслідок удару РФ.  Кількість постраждалих зросла до 38 людей.

"Кількість постраждалих внаслідок нічної атаки по Львову зросла до 23. Серед потерпілих – пʼятеро дітей. Те, що відомо станом на зараз: одна 15-річна дитина перебуває у стані середньої важкості, четверо – мають легкі ушкодження", повідомив о 7:45 Козицький.

"Унаслідок ворожого обстрілу у Львові пошкоджені житлові будинки. Усі профільні служби скерували на місце", — каже очільник Львівської ОВА.

Станом на 06:24 за інформацією мера мііста Андрія Садового, "сталося загоряння житлових будинків в районі головного вокзалу Дві школи сьогодні навчання не розпочнуть: учні "Арніки" та 17 залишаються вдома. Багато вибитих вікон в районі вулиць Коновальця, братів Міхновських, Мельника. Уточнюємо інформацію щодо постраждалих Будьте в укритті", — зазначив Андрій Садовий.

Станом на 06:44 відомо про шістьох травмованих. Серед них — дитина.

null
Фото Андрій Садовий

О 07:12 кількість поранених зросла до 17, повідомив Садовий. Це двоє дітей — 10 та 15 років та 15 дорослих. Їх госпіталізували в лікарні міста. У 5 пацієнтів важкий стан.

Внаслідок атаки у Львові тимчасово перекрили для проїзду декілька вулиць: обмежений рух на Скнилівському мості та на вулиці Коновальця.

"Трамвай № 2 курсуватиме поки на вокзал. Автобуси 52,92,21,84 курсують по зміненому маршруту — по вул. Збиральній", — додав Андрій Садовий.

Станом на 7:30 за інформацією очільника ОВА кількість загиблих зросла до двох.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews