У Львові біля автостанції на вул. Личаківській збудують новий готель

09.10.2024 12:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові планують побудувати новий готель з підземним паркінгом на вулиці Личаківській. Його зведуть на місці одноповерхових будівель.  За інформацією Lviv.media, про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев на засіданні виконавчого комітету.

Мова йде про забудову ділянки на вулиці Личаківській, 183-185 поблизу виїзду з вулиці Пасічної. Зараз тут розташовані одноповерхові будівлі, які реконструюють під 3-поверховий готель. Згідно з проєктом, це буде триповерховий готель з апартаментами, а на першому поверсі передбачені торгові приміщення. Також мають облаштувати підземний паркінг.

Проєкт передбачає дві черги будівництва. Перша черга включає будівництво основної частини готелю, а друга – можливе продовження забудови зі східного боку, щоб завершити архітектурний комплекс.

"Планується, що передня частина будівлі буде пішохідною, як і зараз, з комерційними функціями на першому поверсі. Заїзд до підземного паркінгу буде з тильної сторони. Окрім того, ми передбачили терасу та вихід на дах через ліфт і сходову клітину", – пояснив Антон Коломєйцев.

Замовником проєкту є ТОВ "Урбан Хаб-Девелопмент", яке за даними аналітичної системи YouControl створили у Львові лише два роки тому. Компанія займається будівництвом, а її власником є Вадим Моргунов.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews