У Львові сталася пожежа в житловому будинку, травмовано людину

13.10.2024 13:42   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У неділю, 13 жовтня, на вулиці Братів Тимошенків у Львові в житловому буднинку сталася пожежа. Горів матрац на сходовій клітці п'ятиповерхового будинку.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Львівщини.

"До місця події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова. Через горіння цього матрацу та щільне задимлення, що спричинило займання, мешканці квартир на цьому поверсі опинились заблоковані", — ідеться у повідомленні.

Як ідеться у повідомленні, в одній із квартир надзвичайники виявили чоловіка із термічними опіками. Його вивели на свіже повітря, після чого передали медикам. Травмованого госпіталізували в лікарню святого Луки.

"До того ж вогнеборці за допомогою рятувальних пристроїв вивели на свіже повітря 4 людей, а одного чоловіка довелось рятувати за допомогою автодрабини. Завдяки професійним діям рятувальників, пожежу оперативно локалізували, та вже о 16:17 ліквідували", — ідеться у повідомленні надзвичайників.

До ліквідації пожежі долучили 12 надзвичайників та три одиниці спецтехніки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews