Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Політик, голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина»

В Україні триває торгівля на крові

10.07.2017 20:37   Джерело: Соціальна мережа
Автор : Михайло Цимбалюк

В Україні триває торгівля на крові. Навіть попри те, що на Сході України відбувається збройний конфлікт з північним сусідом, Крим і надалі анексований, порівняно із січнем–квітнем минулого року експорт українських товарів до Росії цьогоріч збільшився на 26,8%, імпорт – на 24,3%. І це офіційні дані Держстату…

За даними Державної фіскальної служби, найбільшими постачальниками вугілля для України за цей період були Росія (50,2% від суми імпорту), США (27%) і Канада (8,7%). Найцікавіше те, що у середині червня прем’єр-міністр заявляв, що жодна державна компанія не закуповує вугілля у Росії.

Зростання товарообігу з Росією, яке йде швидше за ріст торгівлі з ЄС, свідчить про те, що нинішній Уряд та влада не мають наміру розривати економічні стосунки з країною-агресором. І дійсно за роки війни на Сході України можна було побудувати нові відносини з Африканським економічним союзом, розширити співпрацю, до прикладу, з Індією та Аргентиною. Але робота в цьому напрямку, на жаль, не проводиться…

Очевидно, нинішня влада так захопилася власним збагаченням, що й забула про основне – з тими, хто несе смерть і сльози жодних відносин бути не може! Своєю недалекоглядністю, нерішучістю і захланністю представники владної верхівки ставлять нас усіх у найгіршу із ситуацій – змушують нас платити за зброю, якою нас же і вбивають!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Соціальна мережа