Боротьба за помешкання для сімей АТО

26.07.2017 20:20   Джерело: Правда тут
Опубліковано : Тарас Жак

Василь під стіни львівської облдержадміністрації прийшов, аби підтримати своїх знайомих із зони бойових дій. В 2014.ю році його сина мобілізували в зону АТО. Йому, як і більшості учасників бойових дій, обіцяли виділити земельну ділянку. То ж на її здійснення чекав три роки, - пише Правда тут.

Ще одинадцять років тому на ділянку на вулиці Замарстинівській претендував один із дачних кооперативів. Проте землю вони так і не отримали. Вже напочатку весни цього року колишні претенденти знову накинули оком на землю. Та через кооператив, що претендує на ділянку, виділення землі учасникам АТО постійно переноситься.

Під стіни Львівської облдержадміністрації пікетувальники прийшли рішучо налаштовані на протест-звернення до її голови – Олега Синютки. Проте Бог переговорів переконав активістів ще почекати.

Вже в середу учасники бойових дій повинні пройти спеціальну комісію. Там встановлять де, коли та скільки атовці воювали, та чи дійсно воювали. Вже після того, тим, хто пройшов комісію обіцяють виділити земельні ділянки. Ми ж триматимемо руку на пульсі цієї ситуації


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда тут